Setmana BIO del 20 al 28 d'octubre de 2018

Data: 23-10-2018 - Categoría: Alimentació

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebra tot un conjunt d’activitats per tot el territori català, amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. El programa d’activitats és molt variat i la seva proposta i organització va a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu.

Les activitats que conformen el programa de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica estan agrupades en 5 famílies:

Visites a operadors ecològics
Els pagesos, ramaders i elaboradors de productes ecològics obren les portes de les seves explotacions i instal•lacions/obradors on podreu conèixer in situ la seva feina i què són i com s’obtenen els productes que ells produeixen o elaboren.

Activitats comercials
Els comerços i punts de venda dels productes ecològics us oferiran activitats relacionades amb els seus productes en el marc del seu establiment, com ara presentacions, promocions, tastos i altres.

Activitats de divulgació
Conjunt d’activitats pensades per donar a conèixer el sistema de producció ecològic i la qualitat d’aquests aliments, així com qualsevol altra tema relacionat. Podem trobar-hi tallers, jornades, espais dedicats a la producció ecològica dins les biblioteques, passis de documentals, etc.

 
Restauració i gastronomia
Per conèixer l’aliment ecològic, res millor que consumir-lo directament en un restaurant o arran d’una activitat gastronòmica, com ara un taller de cuina o show cooking.

Activitats a l’escola
La Setmana Bio a l’escola és la festa anual de la producció i l’alimentació ecològica dels centres educatius de Catalunya.

Qui pot assistir a les activitats?
Qualsevol persona interessada en conèixer la producció i l’alimentació ecològica pot participar de les activitats ofertades a la Setmana Bio per l’alimentació ecològica.

Més informació: http://setmanabio.cat/portada/