Presentació del llibre Análisis y propuestas para el impulso de la Mediación con las Administraciones Públicas

Data: 03-05-2024 - Categoría: Socials

La SCMS ha estat present a la seu del Síndic de Greuges de Catalunya durant la presentació del llibre publicat pel Grup Europeu de Magistrats per la Mediació (GEMME Espanya), on diversos professionals han formulat una sèrie de propostes sobre la mediació en l'àmbit de l'Administració Pública.

Dins del manual es troba un capítol en el qual ha participat el president, Carles Garcia Roqueta, exposant les necessitats d'aplicar per part de l'administració el que la SCMS ha estat realitzant durant 12 anys de manera continuada en el camp de la mediació sanitària. Aquest ha estat un treball solidari en el qual tots els participants han aportat la seva experiència, pràctica i coneixement. Una de les virtuts del llibre és que recull diferents models de mediació amb les administracions públiques, ja sigui a nivell jurisdiccional, convencional o institucional.

La CUS - Salut + Consum + Alimentació porta anys compromesa en  incorporar la mediació i gestió positiva dels conflictes dins la nostre societat.

+ Info: https://www.mediacioensalut.org/comunicacion/noticias/148/Presentacio_del_llibre_Analisis_y_propuestas_para_elimpulso
de la_Mediacion_con_las_Administraciones_Publicas