#ObjectiuDavid

Data: 16-11-2016 - Categoría: Salut

Brillant niciativa de la Fundació Amics de l’Hospital del Mar en relació al projecte de recerca: Objectiu David, sumem hores a la recerca pels nens amb la síndrome de Down.

#ObjectiuDavid un projecte de recerca per millorar la capacitat intel•lectual dels nens amb la síndrome de Down.

“Arran del tractament, el David ha millorat al seva autonomia. Per exemple, abans mai es desplaçava  en autobús perquè no sabia què fer quan es perdia. Ara, que ja és capaç d’utilitzar el mòbil o de preguntar a algú, ja és el seu mitjà de transport habitual.”
Guadalupe Fernández, mare del David.

Recentment investigadors de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM) i del Centre de Regulació Genòmica (CRG) han demostrat que es possible millorar la capacitat intel•lectual i l’autonomia de les persones amb discapacitat intel•lectual i la seva integració en la societat.

Després dels avenços aconseguits amb joves volem iniciar una nova fase d’investigació dirigida als nens amb la síndrome de Down.

Per cada 25€ que aportis contribuiràs amb 1 hora d’investigació per millorar la qualitat de vida dels nens amb síndrome de Down.

La teva aportació, per petita que pugui semblar-te, juntament amb la d’altres persones serà molt significativa per aquests nens i joves i les seves famílies.

Més informació: amics@hospitaldelmar.org
www.amicsdelhospitaldelmar.org