Nous PICTOGRAMES de perill

Data: 21-11-2016 - Categoría: Consum

Per donar a conèixer l'etiquetatge dels productes químics que tenim a casa, les seves imatges, advertències i com actuar en cas d'accident, CECU, amb el finançament de l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN), ha realitzat el projecte Nous pictogrames de perill. ¡Cal tenir-los presents!

En un acte que comptarà amb la presència de Teresa Robledo, directora executiva de AECOSAN, entre altres personalitats, el president de CECU, Fernando Móner, donarà a conèixer els materials elaborats per a aquesta campanya per la Confederació: un vídeo de sensibilització; un calendari informatiu de 2017 dirigit a persones majors; un imant amb el telèfon del Servei d'Informació Toxicológica; i un apartat especial a la web de CECU. Tot això es completa amb la jornada formativa que es realitzarà després de la presentació i que comptarà amb l'assistència de representants d'organitzacions properes als usuaris, com a entitats i administracions de consum, agents socials, representants d'organismes de vigilància del mercat o representants del sector, entre uns altres. Tots ells compartiran sinergies i idees perquè aquesta important informació arribi als usuaris.

La campanya ha comptat amb la col·laboració de la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (FEIQUE) i de la Unió Democràtica de Pensionistes i Jubilats (UDP).