Nou telèfon de l'INSS (SEGURETAT SOCIAL) 901166565

Data: 15-02-2013 - Categoría: Salut

La Seguretat Social ha canviat el seu telèfon d'atenció al client, que era el 900166565, i tenia caràcter gratuït, al 901166565, de pagament compartit. Serveix per informar de qualsevol sol·licitud o documentació i per a tràmits sobre prestacions.
D'aquesta forma, la Seguretat Social se sumeixi a altres organismes que ja compten amb telèfons d'atenció de cost compartit, com l'Agència Tributària, el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SPEE) o la Tresoreria General de la Seguretat Social.
El sistema de cost compartit es reparteix entre la persona que crida i la que atén la trucada, encara que en cap cas l'usuari arriba a pagar més de 0,04 euros per minut.

El telèfon d'atenció al client de la Seguretat Social serveix per donar informació general de qualsevol tipus de sol·licitud o documentació, així com sobre els tràmits per accedir a una determinada prestació i pot facilitar informació sobre la tramitació de les sol·licituds de prestacions o tramitar la sol·licitud de la targeta sanitària europea, entre altres coses.

Galería de fotos