Marxa Pagesa

Data: 27-01-2017 - Categoría: Alimentació

Donem suport a la  Marxa Pagesa per la dignitat de la pagesia, que va començar dijous 26 de gener, des de quinze caps de ruta d’arreu de Catalunya, per confluir a Barcelona el dissabte 28. 

La Marxa Pagesa interpel•la directament a Govern i societat catalana per posar de manifest que cal incorporar la Catalunya pagesa al nou model de país i superar els reptes que posen en qüestió la seva funció bàsica: proveir d’aliments la població, conservar els recursos naturals i mantenir el paisatge agrari i rural, i garantir l’ocupació equilibrada del territori. 

El dissabte 28 al matí, dues columnes de tractors entraran a Barcelona pel nord i el sud de la ciutat i circularan fins a l’Avinguda Maria Cristina, on tindrà lloc a les 11.30 h l’acte final de la Marxa Pagesa, al qual, a banda de representants sindicals, també hi ha convidats representants de la resta de la societat civil catalana. 

- Més informació: Ramon Augé, membre de la Comissió Permanent d’Unió de Pagesos (tel. 608.691.414); Santi Querol, responsable de Sectors Ramaders de la Comissió Permanent d’Unió de Pagesos (tel. 649.519.861)