Les rebaixes d'estiu ja son aquí ...!!!

Data: 03-07-2022 - Categoría: Consum


Estem ja en període de rebaixes a tot Catalunya. A més, els comerços poden obrir lliurement i sumar-se a les botigues en zones turístiques que poden aixecar la persiana els festius fins al 15 de setembre. El període amb descomptes especials finalitzarà el dia 31 d’agost i, per tant, les rebaixes duraran exactament dos mesos.

La situació de normalitat d’aquest any contrasta amb la de les rebaixes de l’any passat que va ser la primera en què les botigues i els centres comercials podien obrir després de la covid i va arribar en un moment en què les dades de contagis per covid empitjoraven abans dels mesos de vacances per a molta gent.

Encara que oficialment les rebaixes d’estiu comencen l’1 de juliol, en els últims anys són cada cop més les empreses que avancen la temporada de rebaixes d’estiu.
Les rebaixes actuals son les primeres rebaixes sense restriccions d’aforament i sense mascaretes a l’interior de les botigues, fet que no treu que per prevenció de possibles contagis sigui recomanable porta-les on hi hagin concentracions de gent.

Recordem uns consells bàsics abans de comprar a les rebaixes:
  • Conèixer les necessitats reals Abans de sortir de casa, cal fer un inventari de tot quant es necessita.
  • Marcar-se un pressupost màxim. És una de les maneres més eficaces de treure rendiment a les rebaixes sense “gastar per gastar”.
  • No abusar del pagament amb targeta de crèdit, De vegades, s’abusa del diner de “plàstic” i no ens adonem de la quantitat de diners que ens hem gastat fins que no es reflecteix en l’extracte del compte
  • La pressa, mala consellera. Cal comparar preus en diferents establiments, analitzar la relació qualitat/preu, etc.
  • Comprar bàsics. Si comprem articles, especialment roba, que no se cenyeixen de manera estricta a les modes, la compra resulta més efectiva, ja que es pot utilitzar durant diverses temporades.
  • Anar amb compte especial amb les “gangues”. Convé assegurar-se sempre que una ganga ho és en realitat. En aquests casos, més que en qualsevol un altre, cal revisar bé les característiques de l’article abans de portar-li-ho a casa.