La seguretat de les joguines

Data: 30-11-2016 - Categoría: Consum

El 53% d'usuaris reconeix desconèixer les normes de seguretat que ha de complir una joguina; més del 40% no sap què significa el logo que indica que una joguina no és recomanable per a menors de tres anys i el 37% no coneix el significat del logo CE. A més, prop d'un 10% ha comprat alguna vegada, a gratcient, una joguina falsificada.

Aquests són alguns dels resultats d'una enquesta realitzada per CECU en relació amb diversos aspectes sobre l'etiquetatge de les joguines i, també, sobre la falsificació d'aquest tipus de productes, i que forma part del seu projecte “Embarca't en un joc segur”, que ha comptat amb el finançament de l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició i la col·laboració de l'Associació Espanyola de Fabricants de Joguines (AEFJ).

Amb la finalitat de divulgar íntegrament els resultats de l'enquesta, així com la resta de materials divulgatius del projecte, CECU realitzarà una presentació/roda de premsa dijous que ve, 1 de desembre, a l'Edifici del Rellotge (Moll del Grau, S/N, València), a partir de les 11 del matí.