ESCOLLINT UNA BATERIA EXTERNA PER AL MÒBIL

Data: 05-08-2016 - Categoría: Consum

Quin tamany necessito?. Tot dependrà de la quantitat de vegades que necessitem recarregar la bateria del nostre telèfon, de si volem carregar altres dispositius a la vegada i de la capacitat de les bateries dels mateixos (no es el mateix carregar un mòbil que una tablet). Les bateries mesuren la seva capacitat en miliampers/hora (mAh) i quan més gran sigui aquesta mida més vegades podrem carregar els nostres aparells. Per exemple, si el nostre mòbil te una bateria de 2.000 mAh i comprem una bateria de 4.000 mAh podrem carregar-lo completament dos vegades.

Quant triga en carregar? En aquest cas són els amperis (A) els que incideixen en el temps de càrrega. Quan més gran és l’amperatge, menys temps de càrrega. Això serveix tant per saber quan trigarà en carregar el mòbil com per determinar el que costarà que la bateria externa carregui per tenir-la enllestida. Cal tenir en compte que bateries molt grans (per exemple de 10.000 mAh) poden trigar hores en aconseguir la seva càrrega completa si no tenen un amperatge molt alt. Per altra part, les bateries que carreguen amb més intensitat i, per tant, més ràpid solen tenir menys vida útil.

Quin dispositius vull carregar ? Si nomès volem donar vida extra al nostre mòbil, amb que tingui una única sortida USB o MicroUSB (en funció del cable de càrrega que tinguem) serà suficient. Si volem carregar varis aparells alhora, a més, poden ser diferents (càmeres de fotos tablets) haurem de buscar aquelles bateries que disposin de més sortides i de varis tipus.

Em compro la més barata? Sempre es recomanable comprar un producte de Qualitat, evitant les marques molt desconegudes, les còpies barates i els preus exageradament baixos, especialment pensant que es tracta d’un producte destinat al pas del corrent elèctric. Sempre es poden trobar productes de qualitat a bon preu. Cal informar-se per internet, comparar preus i opinions o assessorar-se pels especialistes d’un comerç.

• I per fora?. Existeix una amplíssima varietat de formes i materials externs, per ho que haurà de buscar i comparar. És interessant buscar una bateria amb indicadors LED que ens indiquin quan està carregada o baixa de càrrega.

Font CECU comunicació