DIA MUNDIAL SENSE ALCOHOL

Data: 15-11-2016 - Categoría: Salut

Aquest 15 de novembre se celebra el Dia Mundial sense Alcohol, que enguany sota el lema "Amb l'alcohol menys és millor. Fem xarxa!",  vol reforçar la feina de tots els agents que estan treballant des del territori tant en la prevenció com en la reducció dels riscos associats al consum d'alcohol.

El Dia Mundial sense Alcohol, és un dia que serveix per sensibilitzar i conscienciar sobre riscos associats al consum d'aquesta substància. Consumir alcohol de forma habitual, especialment quan parlem d'adolescents, pot comportar greus conseqüències que poden afectar la salut tant a nivell físic com psíquic i social. És per aquest motiu que les administracions públiques i la resta d'agents socials implicats han de treballar per prevenir els problemes relacionats amb l'alcohol. 

El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona dóna suport als ens locals de la demarcació territorial de Barcelona en la prevenció del consum d'alcohol, oferint tallers i materials perquè puguin desenvolupar accions preventives en aquest àmbit. 

Font: Servei de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona