Dia Mundial del Medi Ambient 2022

Data: 05-06-2022 - Categoría: Alimentació


Una sola Terra

A l'univers hi ha milers de milions de galàxies, a la nostra galàxia hi ha milers de milions de planetes, però només hi ha una Terra.

La Terra s'enfronta a una triple emergència planetària: el clima s'escalfa a un ritme massa ràpid perquè les persones i la natura s'hi adaptin; la pèrdua d'hàbitat i altres pressions sobre la natura han fet que aproximadament 1 milió d'espècies estiguin en perill d'extinció; i la contaminació continua enverinant el nostre aire, terra i aigua.

Sortir d'aquest atzucac implica transformar les nostres economies i societats per fer-les més inclusives, més justes i més respectuoses amb la natura. Hem de passar de fer malbé el planeta a curar-lo.

La bona notícia és que les solucions i la tecnologia hi són i cada vegada són més assequibles.

#UnaSolaTierra és la campanya del Dia Mundial del Medi Ambient 2022 en què es pretén conscienciar sobre aquestes tres crisis, alhora que s'anima i fomenta la celebració, protecció i restauració del nostre planeta a través de diverses activitats.

La CUS - Salut + Consm + Alimentació comparteix totes les mesures necessàries per salvaguardar el futur del nostre planeta.