Dia Mundial del Medi Ambient 2016

Data: 30-05-2016 - Categoría: Alimentació

La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT), que compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa”.

La XVAC va organitzar el 2014 i el 2015 la Setmana del Voluntariat Ambiental a Catalunya i la XCT va organitzar el 2012 i el 2014 la Setmana Europea de la Custòdia del Territori. Enguany han decidit sumar esforços i unificar ambdues campanyes en la Setmana de la Natura.

La Setmana de la Natura s’adhereix a la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible, que és una iniciativa europea que té per objectiu estimular i fer visibles les activitats, els projectes i els esdeveniments que promouen el desenvolupament sostenible arreu d’Europa.

La 2a edició de l’ESDW tindrà lloc del 30 de maig al 5 de juny de 2016 i estarà centrada en l’Agenda 2030 i els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible aprovats per Nacions Unides.

Font: Departament de Territori i Sostenibilitat

Galería de fotos