Dia Mundial de les Malalties Rares 2022

Data: 28-02-2022 - Categoría: SalutEl Dia de les Malalties Rares és el moviment coordinat a nivell mundial sobre malalties rares, que treballa per l'equitat en oportunitats socials, atenció sanitària i accés al diagnòstic i teràpies per a les persones que viuen amb una malaltia rara.
Des de la seva creació l'any 2008, el Dia de les Malalties Rares ha tingut un paper fonamental en la construcció d'una comunitat internacional de malalties rares multimalaltia, global i diversa, però unida en el propòsit.

El Dia de les Malalties Rares proporciona una energia i un punt focal que permet que el treball de defensa de les malalties rares progressi a nivell local, nacional i internacional.

Tot i que el Dia de les Malalties Rares està dirigit pels pacients, tothom, incloses les persones, les famílies, els cuidadors, els professionals de la salut, els investigadors, els metges, els responsables polítics, els representants de la indústria i el públic en general, poden participar en la conscienciació i prendre mesures avui per a aquesta població vulnerable que requereix atenció immediata i urgent.