DIA MUNDIAL DE L'AIGUA

Data: 21-03-2016 - Categoría: Medi Ambient

El 22 de març és un dia per destacar la funció essencial de l'aigua i propiciar millores per a la població mundial que sofreix de problemes relacionats amb l'aigua. És un dia per debatre com hem de gestionar els recursos hídrics en el futur. El 1993, l'Assemblea General de les Nacions Unides ho va designar com a Dia Mundial de l'Aigua.

L'aigua és un element essencial del desenvolupament sostenible. Però és més que essencial per calmar la set i protegir la salut.

Els recursos hídrics, i la gamma de serveis que presten, juguen un paper clau en la reducció de la pobresa, el creixement econòmic i la sostenibilitat ambiental. L'aigua propicia el benestar de la població i el creixement inclusiu, i té un impacte positiu en la vida de milers de milions de persones, en incidir en qüestions que afecten a la seguretat alimentària i energètica, la salut humana i al medi ambient.
Avui dia, la meitat dels treballadors del món (1500 milions de persones) treballen en sectors relacionats amb l'aigua. D'altra banda, gairebé tots els llocs de treball, amb independència del sector, depenen directament d'aquesta.

En el marc del Dia Mundial de l'Aigua, diverses entitats i equipaments de Barcelona i el seu entorn coorganitzen diverses activitats per avançar col•lectivament cap a una nova cultura de l’aigua. Un mar d’activitats, submergeix-t’hi!

Aigua neta! Fem un filtre d'aigua
Dia:
22/03/2016
Lloc:
Espai Lúdic Ambiental per a Famílies del Parc de la Ciutadella. Carrer de l'Institut Escola 1, 08003 Barcelona.
Horari:
A les 11.30 i a les 16.30 h
Observacions:
Inscripcions a l'Espai Lúdic Ambiental per a Famílies del Parc de la Ciutadella
Correu electrònic: espailudicciutadella@bcn.cat
Telèfon: 638 326 771


Aigua i ecologia domèstica, l'ús correcte i productes químics
Dia:
22/03/2016
Lloc:
L'Aula de l'Aigua. Carrer del rector Triadó 13, 08014 Barcelona.
Horari:
De 18 a 19 h
Observacions:
No cal inscripció prèvia
Correu electrònic: info@auladelaigua.org
Telèfon: 934 327 209

Més informació: http://lafabricadelsol.bcn.cat/inscripcions/dia-mundial-de-laigua?page=2