DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL 2016

Data: 10-10-2016 - Categoría: Salut

Cada 10 d'octubre, a Salut Mental Catalunya organitzem des de fa anys el nostre Dia Mundial de la Salut Mental, una trobada oberta a tothom: persones i famílies amb problemes de salut mental, associacions, professionals de l’àmbit social i sanitari, administracions i ciutadania en general.

És el nostre acte principal de sensibilització de l’any, però també l’oportunitat de revindicar la defensa dels nostres drets i la millora de la nostra qualitat de vida. Al 2016 el lema del Dia Mundial que es fa a Lleida és “Prevenció, la clau de l’equilibri” i els actes tindran com a presentadors al periodista de TV3 Lluís Caelles i l’actriu i presentadora Txe Arana. La interpretació de la cancó del Dia  Mundial la farà la cantant Lorena.

El nostre Dia Mundial es fa cada any en una localitat diferent de Catalunya, vinculada a alguna de les nostres associacions. Al 2016 és Lleida i Salut Mental Ponent qui coorganitza l’acte amb Salut Mental Catalunya en l’espai de la Seu Vella de la capital del Segrià. 

Font: SMC