Dia Mundial de la Diabetis 2020

Data: 14-11-2020 - Categoría: Salut


La CUS - Salut + Consum + Alimentació recorda que cada any, es commemora el Dia Mundial de la Diabetis per crear consciència sobre la malaltia, el seu impacte en la salut i el benestar de les persones i les estratègies eficaces que poden utilitzar-se per prevenir-la i controlar-la. Aquest any és únic a causa de la pandèmia de COVID-19 i els molts desafiaments que ha suposat, tant per a les persones amb diabetis com per als seus proveïdors d'atenció mèdica.

LaCUS - Salut + Consum + Alimentació s'uneix a tota la societat per commemorar el Dia Mundial de la Diabetis 2020 per tal de cridar l'atenció sobre la importància de mantenir els serveis de salut essencials per a les persones amb diabetis.

El tema del Dia Mundial de la Diabetis 2020 és "Diabetis: Els professionals d'infermeria marquen la diferència" per destacar el paper fonamental que exerceixen aquests professionals en el suport a les persones que viuen amb diabetis. Aproximadament 62 milions de persones viuen amb diabetis tipus 2 a les Amèriques i reben atenció dels professionals d'infermeria. Ells poden marcar la diferència per a les persones afectades per la diabetis, per ajudar les persones a controlar la seva malaltia i prevenir complicacions a causa de la diabetis.