Dia Internacional de les Infermeres 2024

Data: 12-05-2024 - Categoría: Salut


El Dia Internacional de la Infermera se celebra el 12 de maig a tot el món amb motiu de l'aniversari del naixement de Florence Nightingale. Cada any es commemora aquesta important data amb la producció i la distribució dels recursos i l'evidència de la importància que té aquest col·lectiu per a la cura de la nostra salut.

Les nostres infermeres són una part molt important del nostre futur, però tot i ser la columna vertebral de l'assistència sanitària, la infermeria s'enfronta sovint a limitacions financeres ia la infravaloració social. El Dia Internacional de la Infermera 2024 vol canviar les percepcions, demostrant com la inversió estratègica en infermeria pot reportar considerables beneficis econòmics i socials.

Des de la CUS - Salut + Consum + Alimentació reclamem la necessitat que es renovi el compromís amb les nostres infermeres i infermers si volem fer front a la cada vegada més gran necessitat de cures professionals complexes. Una demanda més que justificada si volem tenir una població que hi pugui viure més i amb la millor qualitat de vida.