DIA CONTRA EL CÀNCER DE MAMA

Data: 19-10-2016 - Categoría: Salut

Com ja és tradicional, el dimarts 18 d’octubre tindrà lloc l’acte d’encesa de llums de la façana principal de l’Ajuntament de Barcelona.

L’acte serà a les vuit del vespre i s’iniciarà amb la lectura del manifest a la plaça Sant Jaume on hi seran presents Oncolliga i el Grup Àgata.

El Grup Àgata prepara l’esdeveniment, que tindrà lloc el 19 d’octubre a les 11 h a les Piscines Municipals Bernat Picornell de Montjuïc (Avinguda Miramar, 31). L’activitat consistirà en una masterclass de Zumba solidària i la recaptació anirà destinada a aquesta organització.Es tracta d’una activitat oberta a tothom, abonats i no abonats. Les entrades ja están a la venda al preu de 5 euros.

A les 11.00 hores del matí hi haurà COUNTRY a les 14.00 hores ACRO IOGA per treballa l’equilibri mitjançant el ioga i fusionar-ho amb senzilles acrobàcies i a les 18.00 hores CANGOO FITNESS. A més, hi haurà material solidari (samarretes, motxilles, bidons i polseres), una altra manera de contribuir en una causa que cada cop afecta a més dones.

El grup Àgata també tindrà punts d’informació al llarg de tot el dia a l’hospital del Mar, Sant Pau, Vall d’hebron, CM Teknon, al centre Eurofitness, al Mercat del ninot de Barcelona i a la mateixa seu de l’entitat.

Més informació: www.juntscontraelcancer.com