Dentix reobrirà 11 clíniques dentals a Barcelona, Badalona, Castelldefels, Lleida, Manresa, Olot, Terrassa i Vilafranca del Penedès

Data: 28-01-2021 - Categoría: Salut


 
L’administració concursal del grup de clíniques dentals DENTIX, empreses que des del mes de novembre de 2020 es troben en situació de concurs de creditors, ha anunciat la reobertura d’algunes d’aquestes clíniques i, per tant, els consumidors que ho desitgin podran sol·licitar a l’empresa la continuació dels tractaments pendents adreçant-se a l’establiment en què van iniciar el tractament, en el web www.dentix.com o bé trucant al número gratuït 900 83 50 10.

Dret a anul·lar el contracte i reclamar les quantitats pagades per serveis no prestats

Si heu finançat el tractament amb un crèdit al consum vinculat a la prestació del servei, encara esteu a temps de poder reclamar l’anul·lació dels càrrecs pendents de pagament i, si escau, la devolució de la part ja abonada i no prestada. Per fer-ho, cal adreçar una reclamació a la seu social de DENTIX i també a l’entitat financera que va concedir el préstec.

En el cas que no atenguin la sol·licitud en el termini màxim d’1 mes, podeu presentar la corresponent reclamació a l’oficina de través d’una associació de consumidors, a l’oficina de consum de l’ajuntament o a l’Agència Catalana del Consum.

Si la reclamació s’ha fet mitjançant el concurs de creditors (única via en el cas de tractaments pagats en efectiu, amb targeta de crèdit/dèbit o mitjançant un crèdit personal), haureu d’esperar fins la resolució del procediment.

Us recordem que cal estar alerta a les comunicacions que pugui fer l’administrador concursal i estar pendents de les novetats que es publiquen en el web http://dentixenconcurso.com