Consum responsable de peix

Data: 31-05-2016 - Categoría: Alimentació

Una balena geganta arriba a Barcelona per conscienciar sobre el consum responsable de peix.

Amb motiu de la Setmana dels Oceans, WWF i el CC Diagonal Mar presenten la seva campanya d'informació al consumidor “Fish Forward” a l'interior d'una espectacular balena de 6 metres. Una exposició única, que ve des de Milà per primera vegada al nostre país, en la qual es donaran al consumidor les eines necessàries per triar el peix i marisc de forma responsable.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és sensibilitzar als ciutadans sobre el paper crucial que tenen les decisions de compra diàries d'aquests productes sobre la salut dels oceans. Un tema d'especial importància al nostre país, ja que ocupa la tercera posició de la UE en el consum de peix per persona a l'any.

L'exhibició en forma de balena estarà instal·lada, de l'1 a l'11 de juny, en la rotonda principal del centre comercial Diagonal Mar. L'exposició es convertirà en un punt de trobada per a tots els amants del mar en el qual s'organitzaran gran quantitat d'activitats gratuïtes, com a tallers, pintacaras, photocall, projeccions, entre unes altres.

Més informació sobre l'event:
http://www.wwf.es/que_hacemos/mares_y_costas/fish_forward/
http://www.diagonalmarcentre.es/descubre-un-mundo-sostenible
Campaña Fish Forward: http://www.fishforward.eu/es/