21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer

Data: 20-09-2016 - Categoría: Salut

La malaltia d'Alzheimer és una malaltia neurodegenerativa progressiva i s'ha convertit en la forma més comuna de demència en les persones grans. Com a conseqüència de l'envelliment de la població cada vegada hi ha més persones afectades per aquesta malaltia. Actualment és el quart problema de salut del món i a Catalunya hi ha aproximadament 112.000 persones que pateixen aquesta malaltia.

La recerca sobre la malaltia d’Alzheimer és una de les claus de futur per millorar el pronòstic i el seguiment de la malaltia.

Actes commemoratius a Barcelona
El dimecres 21 de setembre ens trobareu pels carrers de Barcelona, a les taules que tindrem repartides per tota la ciutat. Esperem la vostra col•laboració!

I el divendres 23 a les 19 h, per finalitzar els actes que hem organitzat, volem posar a disposició de tota la població, la veu del coordinador del servei de neurologia dels hospitals Trueta de Girona i Santa Caterina, de Salt, el Dr. López Pousa, que impartirà la conferència “Ser cuidador en la malaltia de l’Alzheimer”. Us esperem a la Casa Golferichs!

Font: AFAB