1 d'Octubre, Dia Internacional de la Gent Gran

Data: 29-09-2016 - Categoría: Salut

L' Assemblea General de Nacions Unides, a la Resolució 45/106, de 14 de desembre de 1990, va proclamar l'1 d' octubre com Dia Internacional de la Gent Gran.

Aquesta diada representa una oportunitat per conscienciar la societat sobre la situació en què es troba la gent gran, així com per promoure accions apropiades per defensar-la i per respectar la seva dignitat i experiència vital. Cal reivindicar el paper vital de la gent gran.

Encapçalada per una pancarta amb el lema "Stop Soledat", el pròxim 1 d'octubre, Dia Internacional de la Gent Gran, Amics de la Gent Gran convoca desenes de persones grans, voluntàries, sòcies i simpatitzants a unir-se a la marxa. 

El proper diumenge 2 d'octubre de 10:30 a 13:00  la Fundació Pasqual Maragall organitza l'activitat "Posa el cor per cuidar el teu cervell". Es tracta d'una xerrada informativa seguida d'una activitat esportiva, divertida i apta per tots els públics, a càrrec dels Clubs DiR. La xerrada tindrà lloc a una de les sales del Cinesa Diagonal (C/ Santa Fe de Nou Mèxic) i l'activitat als jardins que hi ha al costat del DiR Diagonal.

L'objectiu és conscienciar dels beneficis de portar un estil de vida saludable, incorporant la pràctica regular de l'activitat física per prevenir, no només malalties cardiovasculars, sinó també malalties del cervell com l'Alzheimer.

Cal reservar plaça a PosaelCorPerCuidarElTeuCervell.eventbrite.es o trucant al 933270122.