Proteïna làctia no declarada en perles de xocolata de plata procedents d'Alemanya

Data: 20-08-2019 - Categoría: Alimentació


Proteïna làctia no declarada en perles de xocolata de plata procedents d'Alemanya (Ref. 2019/195)

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició adverteix de la presència de proteïna no declarada en perles de xocolata de plata, procedents d'Alemanya, marca Dr. Oetker. Presentació en pot de 52G. Codi de referència del producte 5701073061060.

Com a mesura de precaució, es recomana a aquells consumidors al·lèrgics a les proteïnes de la llet que poguessin tenir el producte anteriorment esmentat en les seves llars, que s'abstinguin de consumir-lo.

Així mateix, s'indica que el consum d'aquest producte no comporta cap risc per a la resta de consumidors.

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha tingut coneixement el 16.08.19, mitjançant el RASFF (Xarxa d'Alerta Alimentària Europea), d'una notificació d'alerta traslladada per les autoritats sanitàries de Suècia, relativa a la presència de proteïna làctia (caseïna ) no declarada a l'etiquetatge d'unes perles de xocolata de plata.

Les dades del producte implicat són:
  • Perles de xocolata de plata marca Dr. Oetker.
  • Presentació en pot de 52G.
  • Codi de referència del producte 5701073061060.
El producte afectat ha estat fabricat a Alemanya i s'ha distribuït a diversos estats membres, incloent Espanya (Andalusia i Comunitat Valenciana).

S'ha procedit a informar d'aquests fets a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través de la Xarxa d'Alerta Alimentària nacional (SCIRI).

Com a mesura de precaució es recomana a aquells consumidors al·lèrgics a les proteïnes de la llet que poguessin tenir el producte anteriorment esmentat en les seves llars, que s'abstinguin de consumir-lo.

Així mateix, s'indica que el consum d'aquest producte no comporta cap risc per a la resta de consumidors.