Presència de proteïna de sèrum de llet no declarada en un preparat alimentari per a sandvitx de pollastre amb curri procedent d’Espanya

Data: 06-04-2021 - Categoría: Alimentació


L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) ha comunicat mitjançant el Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) a l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària (AESAN) d’una alerta per presència de proteïna de sèrum de llet en un preparat alimentari per a sandvitx de pollastre amb curri procedent d’Espanya no declarada a l’etiquetatge.

Les dades del producte alertat són les següents:

Producte: Preparat alimentari per a sandvitx Pollastre amb Curry
Nom del producte a l’etiqueta: BOCADELIA Pollo con curry
Marca: BOCADELIA
Lots: 30/12/23
Data de consum preferent: 30/12/2023
Presentació: Envàs de vidre 180 g
Temperatura: Ambient
El producte, fabricat a Catalunya, s’ha distribuit a Catalunya, Andalusia, Aragó, Cantàbria, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Extremadura, Galícia, Balears, Madrid, Múrcia, València i Portugal.

L’empresa fabricant ha comunicat a l’ASPCAT que s’està retirant el producte afectat del mercat. La incidència es va produir per un canvi en la formulació del producte. L’empresa ha comunicat tota la informació als seus clients.

La retirada del mercat i/o etiquetatge corresponent serà supervisada per les autoritats competents.

Com a mesura de precaució, es recomana a aquells consumidors al·lèrgics a la proteïna de la llet que poguessin tenir el producte anteriorment esmentat a casa que s'abstinguin de consumir-lo.

Així mateix, s'indica que el consum d'aquest producte no comporta cap risc per a la resta de consumidors.