Nou cas de listèria en unes creps venudes a ALDI

Data: 10-11-2019 - Categoría: Alimentació


La cadena de supermercats Aldi confirma la contaminació per listèria d'un lot de les crepss per canapès 'Mini Blinis', que comercialitza sota la seva línia 'Special d'ALDI', un després de retirar-les del mercat per possible manca d'innocuïtat alimentària del producte.

A través d'un comunicat, la companyia insta a tots els clients que els hagin comprat al fet que no les consumeixin i passin per la seva botiga més propera per fer la corresponent devolució.

En concret, es tracta del lot '101.111 DCL' del producte 'Mini Blinis' de 'Special d'ALDI' amb data de caducitat 22.11.19. El supermercat ha posat a disposició dels consumidors una línia d'atenció telefònica al número '900.902.466' per a atendre qualsevol dubte per part dels clients.

La companyia ja va informar de la retirada preventiva i total de totes les unitats d'aquest producte, tot i que reitera que el problema es va detectar "exclusivament" en un sol lot.

Els blinis són petits creps de massa amb farina, ous, llet i llevat que serveixen de base per a menjar caviar, salmó o qualsevol altre canapè. Poden consumir-se cuites al forn o fregides i amb o sense farcit algun.

Aldi assegura que també s'ha posat a disposició de les autoritats sanitàries, "facilitant puntualment tota la informació necessària i col·laborant estretament amb elles". El producte 'Mini Blinis' són unes creps per canapès fetes amb farina de blat, llet i ou.