Mercadona retira un lot de pebre vermell de la Vera després un avís per salmonel·la

Data: 09-11-2020 - Categoría: Alimentació

 
Mercadona ha retirat el pebre vermell de la Vera dolça Hacendado fabricat per Orencio Hoyo, sobre el qual l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) va comunicar un avís per salmonel·la, sense casos associats.

La companyia de distribució ha anunciat al seu web que "ha procedit a retirar de forma immediata i per principi de precaució tot el producte dels seus supermercats, després de ser informats per les autoritats sanitàries d'Aragó que un lot podria contenir salmonel·la, fins a la resolució definitiva d'l'expedient ".

"D'acord amb l'analítica que disposa el proveïdor, el producte pebre vermell de la Vera dolça Hacendado" amb Lot L150719 i data de consum preferent 10/2021 està en perfecte estat ", ha precisat Mercadona.

Des de la cadena de supermercats han recordat als clients que hagin comprat aquest producte que "poden tornar a la seva botiga més propera i se'ls reintegrarà l'import", a més de transmetre juntament amb el proveïdor Orencio Hoyo seus "disculpes pels inconvenients causats".

El dissabte 7 de novembre la Aesan va comunicar que havia estat informada per les autoritats d'Aragó, a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI), de la "presència de salmonel·la spp en pebre vermell de la Vera dolça, de la marca Hacendado ".