Grup Dia retira per precaució un lot de sardines en oli d'oliva davant possible defecte d'esterilització.

Data: 28-01-2019 - Categoría: Alimentació


Grup Dia retira per precaució un lot de sardines en oli d'oliva davant possible defecte d'esterilització.

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha tingut coneixement, a través dels punts habituals de contacte de les comunitats autònomes, que l'empresa Grup DIA "ha procedit a la retirada d'un lot de 24.576 llaunes de sardines en oli d'oliva en conserva marca DIA, fabricat per COFISA, Conserves de Peixe de Figueira S. a, davant el possible defecte d'esterilització d'algunes d'aquestes llaunes i únicament com a mesura preventiva. En concret el lot afectat és 2694L amb caducitat al juliol de 2023, que es va distribuir en diferents establiments de la companyia a Espanya i Portugal. "

No hi ha cap persona afectada, i segons informació de l'empresa implicada "es tracta únicament d'una mesura preventiva fruit de les anàlisis periòdiques que la companyia realitza a tots els productes que comercialitza".

Aquesta informació s'ha traslladat a l'AESAN per les autoritats sanitàries de la Comunitat de Madrid a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI), sistema a través del qual l'Agència ha informat a la resta de punts de contacte nacionals.

Des AESAN es recomana als consumidors que, en cas de tenir al seu domicili productes dels ressenyats per "GRUP DIA" en aquesta notificació, s'abstinguin de consumir-los i el tornin al punt de venda.