Alerta per presència de cossos estranys a gelats procedents d'Espanya

Data: 11-08-2022 - Categoría: Alimentació


L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha estat informada per la Comunitat Autònoma de Catalunya, a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI), de la presència de cossos estranys a gelats de les marques Aldi, Lidl i Hacendado.

Es recomana a les persones que tinguin a casa seva els productes inclosos en aquesta alerta s'abstinguin de consumir-los i els tornin al punt de compra.

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha tingut coneixement a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI), d'una notificació d'alerta traslladada per les autoritats sanitàries de Catalunya, relativa a la presència de cossos estranys, a diverses referències de gelats.

Les empreses Aldi, Lidl i Mercadona estan retirant els productes afectats dels clients.

Els productes afectats són:
  • GELATELLI 7X75 ECLIPSE ÉS LIDL.
  • ESPIRAL 7X75 N/V/FR HACENDAT.
  • XUPY FRESH FRE/LIM MPK 7 ALDI.
  • XUPY CUA/VLLA/MADUIXA MPK7 ALD.I

Relació de lots i caducitats dels productes afectats:Aquesta informació ha estat traslladada a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI) per tal que es verifiqui la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

Es recomana a les persones que tinguin al seu domicili productes afectats per aquesta alerta, s'abstinguin de consumir-los i els tornin al punt de compra.