Alerta per possible presència de fragments de plàstic en PA 100 % INTEGRAL DEXTRIN TRADICIONAL de la marca SANTIVERI

Data: 29-01-2024 - Categoría: Alimentació


L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha estat informada per la comunitat autònoma de Madrid, a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI), de la possible presència de fragment de plàstic al producte PAN 100 % INTEGRAL DEXTRIN TRADICIONAL de la marca SANTIVERI.

Es recomana a les persones que tinguin a casa el producte inclòs en aquesta alerta s'abstinguin de consumir-lo.

L´Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha tingut coneixement a través del Sistema Coordinat d´Intercanvi Ràpid d´Informació (SCIRI), d´una notificació d´alerta traslladada per les autoritats sanitàries de la Comunitat de Madrid, relativa a la possible presència de fragment de plàstic , al producte PA 100 % INTEGRAL DEXTRIN TRADICIONAL de la marca SANTIVERI.

La informació que s'hi inclou és resultant de l'autocontrol de la pròpia empresa, que ha comunicat la incidència a les autoritats competents, en compliment de la legislació i per tal de no posar a disposició de la població aliments no segurs.

Les dades del producte implicat són:

Nom del producte: PA 100% INTEGRAL DEXTRIN TRADICIONAL
Nom de marca: SANTIVERI
Aspecte del producte: envàs de plàstic
Número de lot: 030125
Un altre etiquetatge: EAN-13: 8412170026896
Pes d´unitat: 300 g
Temperatura: ambient

Segons la informació disponible, la distribució ha estat a tot el territori nacional.

Aquesta informació ha estat traslladada a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI), per tal que es verifiqui la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

Es recomana a les persones que tinguin a casa el producte afectat per aquesta alerta s'abstinguin de consumir-lo.