Alerta per possible presència de fragments de plàstic en barreta de xocolata

Data: 20-02-2024 - Categoría: Alimentació

Alerta per possible presència de fragments de plàstic en barreta de xocolata (Ref. ES2024/087)

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha estat informada per la comunitat autònoma de Madrid, a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI), de la possible presència de fragments de plàstic en barreta de xocolata Milka Oreo de la marca Milka, amb data de caducitat 01/08/2024.

Es recomana a les persones que tinguin a casa seva els productes inclosos en aquesta alerta s'abstinguin de consumir-los.

La informació que s'hi inclou és resultant de l'autocontrol de la pròpia empresa, que ha comunicat la incidència a les autoritats competents, en compliment de la legislació i per tal de no posar a disposició de la població aliments no segurs.

Les dades del producte, en envàs individual, són:

Nom del producte: Barrita MILKA OREO
Nom de marca: Milka
Número de lot: OSK0934422
Codi de barres: 7622210718693
Data de caducitat: 01/08/2024
Pes d'unitat: 37 g
Temperatura: Ambient

Segons la informació disponible, la distribució ha estat a tot el territori nacional.

Aquesta informació ha estat traslladada a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI), per tal que es verifiqui la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

Es recomana a les persones que tinguin al seu domicili productes afectats per aquesta alerta, s'abstinguin de consumir-los.