Alerta alimentària: Aldi retira el formatge Gorgonzola dolça per possible presència de Listeria

Data: 15-01-2024 - Categoría: Alimentació


 
Atenció a aquesta alerta alimentària: Aldi retira el formatge Gorgonzola dolça Cucina Nobile per possible presència de Listeria. El lot afectat l'han distribuït diverses comunitats autònomes d'Espanya, i la numeració és la següent, L33812011, amb data de caducitat 31.01.2024.

Aldi ha publicat a la seva pàgina, una alerta de què també ha informat les entitats pertinents, i així ho ha publicat també l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició. Es tracta d'un producte que ha estat àmpliament distribuït i pot estar al frigorífic de qualsevol llar espanyola.

Aquest formatge blau es comercialitza en un envàs de 200 grams i segons la informació facilitada, la distribució inicial del formatge gorgonzola Cucina Nobile afectat per aquesta alerta alimentària ha estat a les comunitats autònomes d'Andalusia, Aragó, Principat d'Astúries, Cantàbria, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Catalunya, Comunitat de Madrid, Navarra, Comunitat Valenciana, Extremadura, Galícia, Illes Balears, La Rioja, País Basc i Múrcia. Però com sempre, s'alerta que hi poden haver redistribucions a altres comunitats autònomes.

Les dades del producte implicat són:

Nom del producte (en etiqueta): Formatge gorgonzola.

Nom de marca/comercial: CUCINA NOBILE.

Aspecte del producte: Envasat en unitats de 200g, refrigerat.

Número de lot: L33812011

Aquest lot de formatge gorgonzola no s'ha de consumir, i en cas d'haver-lo consumit i patir símptomes compatibles amb la listeriosi (vòmits, diarrea i febre), cal acudir al centre de salut i informar-ne convenientment.

Per ampliar informació sobre la listeriosi, la malaltia de transmissió alimentària provocada pel bacteri Listeria monocytogenes es pot consultar aquest enllaç del web de l'AESAN:
https://www.aesan.gob.es/AECOSAN/web/seguridad_alimentaria/subdetalle/listeria.htm

#CUS_Usuaris
#CUS_Consumidors
www.cus-usuaris.org